Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@11:32:07 GMT

تولید ژل ضدعفونی‌کننده گیاهی در دانشگاه آزاد شهرقدس

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۱۷۱۸۸

تولید ژل ضدعفونی‌کننده گیاهی در دانشگاه آزاد شهرقدس


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های شهرقدس، صفادشت و ملارد از تولید ژل ضدعفونی گیاهی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و باشگاه پژوهشگران جوان این دانشگاه به منظور مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا خبر داد.

عبدالله قاسمی پیربلوطی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قدس اظهارداشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و نیاز کشور به ملزومات بهداشتی، محصول دانش بنیان ژل ضدعفونی گیاهی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحدهای غرب تهران و باشگاه پژوهشگران جوان ساخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ژل ضدعفونی کننده گیاهی (ژل آزاد) بر پایه ۷۵ درصد ژل آلوورا ۲۰ درصد ژل بهداشتی و ۵ درصد عصاره‌های اتانولی گیاهان دارویی مانند زوفا، آویشن، اکالیپتوس، مریم گلی، اسطوخودوس، رزماری، گم‌گیاهی و اسانس‌های آویشن، مررد و گل رز به‌دست آمده است.

قاسمی بیان کرد: این ژل غیرخوراکی بوده و فقط برای ضدعفونی دست استفاده می‌شود و این محصول با استفاده از گیاهان دارویی کشت یافته در مزرعه گیاهان دارویی واحد شهر قدس به‌صورت ارگانیک کشت شده‌ و نتایج تحقیقات گذشته بیانگر اثرات ضدویروسی برخی از این گیاهان بر ویروس‌های سارس و مرس ثابت شده‌ است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس تصریح کرد: مراحل دریافت گواهی تأیید سلامت وزارت بهداشت درحال پیگیری است و تلاش ما بر این است با همکاری واحدهای صنعتی تولید تجاری بیشتری برای محصول داشته و در سطح گسترده‌تری توزیع کنیم.

انتهای پیام/ش/م/ث20

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آزاد گیاهان دارویی ژل دانش گیاهان دارویی دانشگاه آزاد ژل ضدعفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است

ایتنا - بر اساس پژوهشی که به‌تازگی منتشر شده است، گیاهخواری حتی در حد یک وعده غذای روزانه می‌تواند میزان آمونیاک مضر را در بزرگسالانی که کبدشان در اثر سیروز آسیب دائمی دیده است پایین بیاورد.
پژوهشگران به ۳۰ نفر که گوشت می‌خوردند همبرگری حاوی ۲۰ گرم پروتئین دادند.  به ۱۰ نفر آن‌ها برگر متشکل از گوشت خوک و گاو، به ۱۰ نفر گوشت گیاهی، و به بقیه برگر گیاهی لوبیا دادند. به شرکت‌کنندگان چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب، نان سبوس‌دار و آب نیز داده شد، اما اجازه مصرف چاشنی و مخلفات نداشتند.

از شرکت‌کنندگان پیش و پس از غذا نمونه خون و ادرار گرفته شد، و نتایج نشان داد در افرادی که برگر گوشت مصرف کرده بودند میزان آمینواسیدهای دخیل در تولید آمونیاک و انسفالوپاتی کبدی بالاتر از کسانی بود که برگر غیرگوشتی خورده بودند.

انسفالوپاتی کبدی نوعی اختلال مغزی ناشی از آسیب کبدی شدید است.

وقتی بدن غذا را هضم می‌کند، باکتری‌های روده آمونیاک تولید می‌کنند. مواد پسماند معمولا در کبد تصفیه می‌شوند، اما کبدی که به‌شدت آسیب‌ دیده باشد نمی‌تواند این کار را انجام دهد، که سبب می‌شود این ترکیب‌ شیمیایی سمی در مغز تجمع کند.

به گفته پژوهشگران، باکتری‌های روده و برنامه غذایی روی سطح آمونیاک بدن تاثیر می‌گذارند.

این گروه پژوهشی با اشاره به ضرورت تحقیق بیشتر در مورد اثر برنامه‌ غذایی گیاهی روی سیروز کبدی و سطح آمونیاک، ابراز امیدواری کردند پزشکان افراد مبتلا به بیماری کبدی را ترغیب کنند پروتئین مورد نیاز بدنشان را به‌جای گوشت از گیاهان یا منابع لبنی تامین کنند.

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار