Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران از اخذ مجوز تولید دو محصول فناوری برای مقابله با کرونا در واحد شهرقدس خبر داد.

عبدالله قاسمی پیربلوطی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرقدس اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و تلاش رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی مجوز تولید دو محصول فناورانه «ژل آزاد» و «سُل آزاد» از معاونت غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی ایران اخذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «ژل ضدعفونی حاوی الکل (با نسبت‌های خاص)، ژل گیاهی آلوئه‌ورا، عصاره و اسانس‌های مجاز گیاهان دارویی با خاصیت ضدمیکروبی است که با نتایج تحقیقات قبلی، اثرات ضدعفونی و ضدویروسی این گیاهان دارویی اثبات شده‌اند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران تصریح کرد: «محلول ضدعفونی نیز بر پایه الکلی (75 درصد) و حاوی عصاره‌ها و اسانس‌های گیاهان دارویی با داشتن ترکیبات فنلی با خاصیت ضدمیکروبی محصول فناورانه دیگری است که مجوزهای لازم را برای تولید و فروش توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی اخذ کرده است.»

تولید مستمر محصول ضدعفونی‌کننده حتی در ایام عید 

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس افزود: این دو محصول با حجم‌های 100 و 200 میلی‌لیتر با نام‌های تجاری «ژل آزاد» و «سُل آزاد» برای پیشگیری از بیماری کووید-19 (کروناویروس 2019) در شرایط کمک به ارتقای بهداشت فردی مجموعه بزرگ خانواده دانشگاه آزاد اسلامی و نیاز مبرم مردم شهرستان‌های غرب استان تهران (شهرقدس، شهریار و ملارد) به تعداد 4 هزار واحد در روز در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی با همکاری نیروهای جهادی و انقلابی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و مدیریت جهادی زهرا خلج رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس انجام می‌شود. 

قاسمی پیربلوطی متذکر شد: «مقرر شده در ایام تعطیلات نوروز با توجه به نیاز فراوان مردم منطقه تولید به صورت چرخشی ادامه داشته باشد.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ملارد دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب تهران ژل آزاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۰۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار