Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: صنعت و تجارت به‌عنوان برنامه علمی برای این واحد دانشگاهی پیش‌بینی شده و اکنون حرکت علمی دانشگاه به سمت صنعت ساخت و تولید است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهر قدس، عبدالله قاسمی‌پیربلوطی در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت مدیره یک شرکت لبنی در دفتر مدیر عامل این شرکت اظهار کرد: هدایت رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها در راستای حل مشکلات صنایع منطقه‌ای مطرح و کاربردی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به‌موقعیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، صنعت و تجارت به‌عنوان برنامه علمی برای این دانشگاه پیش‌بینی شده  و در همین راستا، مدرسه‌ای به نام مدرسه اشتغال برای مهارت‌افزایی ایجاد کردیم و با شرکت‌های اطراف دانشگاه مانند شهرک گلرنگ و شهرک زاگرس در ارتباط است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس خاطرنشان کرد: وقتی شرکت‌ها نیاز به نیروهای دانشجویی ماهر دارند و با توجه به دوره‌هایی که با خود مربی در قالب همکاری کارآموزی و کارورزی طی دوره شش ماهه طی می‌کنند، دانشجویان علاقه‌مند و زبده جذب بازار کار می‌شوند؛بنابراین می‌توانیم در رشته‌های صنایع‌غذایی‌، بهداشت و مواد‌غذایی‌، شیمی‌، میکروبیولوژی، ژنتیک‌گیاهی‌، حسابداری، مدیریت، فروش و آی تی و سایر رشته‌ها همکاری داشته باشیم.

قاسمی پیربلوطی اضافه کرد: در صنعت، موضوعات خاص خودمان را داریم که این موضوعات حتماً مسائل و مشکلاتی را مدنظر دارد و ارتباط بین دانشگاه و صنعت می‌تواند باعث برطرف شدن این مشکلات شود.

وی اظهار کرد: با توجه به وسعت و تداخل موضوع صنعت و تجارت با برنامه علمی سایر واحدها در جلسه استان تهران مقرر شد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با عنوان برنامه علمی در صنعت ساخت و تولید فعالیت خود را ادامه دهد.

این استاد دانشگاه گفت: با توجه به ظرفیت‌های منطقه در غرب استان تهران، نخستین قدم می‌تواند انعقاد تفاهم‌نامه با صنایع مرتبط و سپس ورود به مشکلات صنایع و تنظیم عنوان‌های نظام موضوعات مطابق با نیاز صنعت باشد.

تفاوت محیط کار و فضای ذهنی دانشجویان

این مقام دانشگاهی تشریح کرد: با توجه به معضلی که در کشور داریم در جایگاهی هستیم که به‌عنوان تربیت و آموزش‌دهندگان فارغ‌التحصیلان احساس می‌کنیم فضایی که در ذهن دانشجویان ترسیم شده با محیط کار واقعی بسیار متفاوت است، باید حل مشکلات صنایع موجود در منطقه از اولویت‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس باشد و دانشجویان نیز نقش خود را در مسیر تحقیقات به‌درستی ایفا کنند تا از مسیر بحران‌ها عبور کنیم؛ بنابراین تعامل و مشارکت صنعت و دانشگاه بیش از پیش احساس می‌شود.

قاسمی پیربلوطی مطرح کرد: فقط 10 درصد بسیاری از پایان‌نامه‌ها اجرایی شده و مابقی در کتابخانه‌ها بایگانی شده‌‌اند، همه موارد پیرو مذاکره و پس از ارزیابی نهایی به‌عنوان چالش مورد توجه قرار گیرد. این موضوعات پالایش خواهد شد و به‌صورت یک تعامل برد برد برای هر دو طرف همکاری خواهیم کرد.

وی تبیین کرد: منافع خوبی برای دو طرف صنعت و دانشگاه پیش‌بینی شده است؛ زیرا  وقتی دانشجوی خوب به شما معرفی شود از طرف دانشگاهی که سه تا 6 ماه کارآموزی انجام داده و یک دانشجو مهارت‌یافته به‌عنوان نیروی خوب برای جذب و استخدام به بنگاه‌های صنعتی معرفی شود، این نیروی علاقه‌مند و خلاق منافعی به‌عنوان سرمایه انسانی برای مجموعه‌های صنعتی محسوب می‌شود.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: صنعت و دانشگاه فاصله زیادی با هم دارند و دانشگاه به موضوعات خود می‌پردازد و صنعت بر پایه تجارب مسیر خود را طی می‌کند؛ بنابراین ضرورت نزدیک شدن سرمایه‌گذاری تولید، توزیع، تجارت و دانش به یکدیگر وجود دارد تا بهره‌برداری مناسب حاصل شود.

این مقام مسئول اضافه کرد: درباره مدرسه اشتغال نیز می‌توان به‌صورت مجازی یا حقیقی با توجه به تلاش‌هایی که شده و امکانات عملیاتی شود و برای آموزش، ارتقای و هر چیزی که درباره نیروی انسانی ضروری است، استفاده شود.

قاسمی پیربلوطی پیشنهاد تشکیل دفتر مشترک صنعت و دانشگاه در محل دانشگاه با مجموعه دامداران را مطرح کرد و مقرر شد کارگروهی به‌منظور جهت‌دهی علم به‌سمت برطرف کردن مشکلات صنعت و در نهایت جهش تولید تشکیل دهند.

انتهای پیام/ 4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس حرکت علمی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس قاسمی پیربلوطی صنعت و دانشگاه برنامه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۷۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت