Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از شهر قدس، عبدالله قاسمی‌پیربلوطی در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت مدیره یک شرکت لبنی در دفتر مدیر عامل این شرکت اظهار کرد: هدایت رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها در راستای حل مشکلات صنایع منطقه‌ای مطرح و کاربردی می‌شود.

وی افزود: با توجه به‌موقعیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، صنعت و تجارت به‌عنوان برنامه علمی برای این دانشگاه پیش‌بینی شده و در همین راستا، مدرسه‌ای به نام مدرسه اشتغال برای مهارت‌افزایی ایجاد کردیم و با شرکت‌های اطراف دانشگاه مانند شهرک گلرنگ و شهرک زاگرس در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس خاطرنشان کرد: وقتی شرکت‌ها نیاز به نیروهای دانشجویی ماهر دارند و با توجه به دوره‌هایی که با خود مربی در قالب همکاری کارآموزی و کارورزی طی دوره شش ماهه طی می‌کنند، دانشجویان علاقه‌مند و زبده جذب بازار کار می‌شوند؛بنابراین می‌توانیم در رشته‌های صنایع‌غذایی‌، بهداشت و مواد‌غذایی‌، شیمی‌، میکروبیولوژی، ژنتیک‌گیاهی‌، حسابداری، مدیریت، فروش و آی تی و سایر رشته‌ها همکاری داشته باشیم.

قاسمی پیربلوطی اضافه کرد: در صنعت، موضوعات خاص خودمان را داریم که این موضوعات حتماً مسائل و مشکلاتی را مدنظر دارد و ارتباط بین دانشگاه و صنعت می‌تواند باعث برطرف شدن این مشکلات شود.

وی اظهار کرد: با توجه به وسعت و تداخل موضوع صنعت و تجارت با برنامه علمی سایر واحدها در جلسه استان تهران مقرر شد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با عنوان برنامه علمی در صنعت ساخت و تولید فعالیت خود را ادامه دهد.

این استاد دانشگاه گفت: با توجه به ظرفیت‌های منطقه در غرب استان تهران، نخستین قدم می‌تواند انعقاد تفاهم‌نامه با صنایع مرتبط و سپس ورود به مشکلات صنایع و تنظیم عنوان‌های نظام موضوعات مطابق با نیاز صنعت باشد.

این مقام دانشگاهی تشریح کرد: با توجه به معضلی که در کشور داریم در جایگاهی هستیم که به‌عنوان تربیت و آموزش‌دهندگان فارغ‌التحصیلان احساس می‌کنیم فضایی که در ذهن دانشجویان ترسیم شده با محیط کار واقعی بسیار متفاوت است، باید حل مشکلات صنایع موجود در منطقه از اولویت‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس باشد و دانشجویان نیز نقش خود را در مسیر تحقیقات به‌درستی ایفا کنند تا از مسیر بحران‌ها عبور کنیم؛ بنابراین تعامل و مشارکت صنعت و دانشگاه بیش از پیش احساس می‌شود.

قاسمی پیربلوطی مطرح کرد: فقط ۱۰ درصد بسیاری از پایان‌نامه‌ها اجرایی شده و مابقی در کتابخانه‌ها بایگانی شده‌‌اند، همه موارد پیرو مذاکره و پس از ارزیابی نهایی به‌عنوان چالش مورد توجه قرار گیرد. این موضوعات پالایش خواهد شد و به‌صورت یک تعامل برد برد برای هر دو طرف همکاری خواهیم کرد.

وی تبیین کرد: منافع خوبی برای دو طرف صنعت و دانشگاه پیش‌بینی شده است؛ زیرا وقتی دانشجوی خوب به شما معرفی شود از طرف دانشگاهی که سه تا ۶ ماه کارآموزی انجام داده و یک دانشجو مهارت‌یافته به‌عنوان نیروی خوب برای جذب و استخدام به بنگاه‌های صنعتی معرفی شود، این نیروی علاقه‌مند و خلاق منافعی به‌عنوان سرمایه انسانی برای مجموعه‌های صنعتی محسوب می‌شود.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: صنعت و دانشگاه فاصله زیادی با هم دارند و دانشگاه به موضوعات خود می‌پردازد و صنعت بر پایه تجارب مسیر خود را طی می‌کند؛ بنابراین ضرورت نزدیک شدن سرمایه‌گذاری تولید، توزیع، تجارت و دانش به یکدیگر وجود دارد تا بهره‌برداری مناسب حاصل شود.

این مقام مسئول اضافه کرد: درباره مدرسه اشتغال نیز می‌توان به‌صورت مجازی یا حقیقی با توجه به تلاش‌هایی که شده و امکانات عملیاتی شود و برای آموزش، ارتقای و هر چیزی که درباره نیروی انسانی ضروری است، استفاده شود.

قاسمی پیربلوطی پیشنهاد تشکیل دفتر مشترک صنعت و دانشگاه در محل دانشگاه با مجموعه دامداران را مطرح کرد و مقرر شد کارگروهی به‌منظور جهت‌دهی علم به‌سمت برطرف کردن مشکلات صنعت و در نهایت جهش تولید تشکیل دهند.

انتهای پیام/

167 / 167 برنامه علمی دانشگاه آزاد شهرقدس صنعت و تولید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: برنامه علمی دانشگاه آزاد شهرقدس صنعت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس قاسمی پیربلوطی صنعت و دانشگاه برنامه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت دفتر انتشارات علمی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی، کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی به چاپ رسید.

مؤلف کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و از اعضای هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری به خبرنگار آنا گفت: سلول‌ها واقعیتی حیرت‌انگیز و شگفت‌آور، در خلقت موجودات و نشانی کم‌نظیر از عظمت خالق بی‌همتاست و شناخت هرچه بهتر آنها، وظیفه پژوهشگرانی است که در این مقوله قدم گذاشته‌اند.

سیده مهدخت مداح افزود: این کتاب، با توجه به پیشرفت این علم و نیز متناسب با تغییرات سرفصل درس گردآوری شده است.

وی متذکر شد: ۳۰ آزمون این کتاب، با توجه به اطلاعات و تجربیاتی که اینجانب در طول سال‌ها تدریس این درس در آزمایشگاه به دست آورده‌ام و مطالبی که در اثر مطالعه منابع خارجی و داخلی جمع‌آوری کردم، سرفصل درس آزمایشگاه زیست سلولی و مولکولی، در گرایش‌های مختلف زیست‌شناسی و نیز آزمایشگاه زیست سلولی در رشته زیست‌فناوری در ۶ فصل نوشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا