Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ( ایسکانیوز)، عبدالله قاسمی‌پیربلوطی بر اساس گزارشی که توسط دانشگاه استنفورد آمریکا در ۱۶ اکتبر ۲۰۲۰ در مجله PLOS منتشر شده است در زمره ۲ درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت.

این دانشمندان بر اساس شاخص کامپوزیت c و بر مبنای شاخص‌های شش‌گانه (۱. Total citation) , (۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

H-index) , (۳. Coauthorship-adjusted H-index) , (۴. Total citation to single authored papers) ,(۵. Total citation to single+first authored papers) ,( ۶. Total citation to single+first+last authored papers) مورد ارزیابی و انتخاب شده‌اند.

این پژوهشگر توانمند دارای بیش از ۱۱۷ مقاله در موضوعات پزشکی و مولکولی زیستی Med cinal and Biomolecular Chemistry در سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۰ بوده که توانسته رتبه ۱۵۷۱ از ۸۰۶۲۹ را کسب کند.

وی بیش از ۱۹ ثبت و اختراع در کارنامه علمی خود دارد. علایق تحقیقاتی وی در زمینه گیاهان دارویی معطر، اهلی کردن، کشت ارگانیک، فرآوری و فیتوشیمی گیاهان دارویی، اتنوبوتانی و اتنوفار ماکولوژی است.

استادتمام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس سال جاری با شیوع بیماری کرونا اقدامات مؤثری در تولید محصولات ضدعفونی‌کننده ازجمله هفت عنوان اختراع و دو عنوان ثبت علمی و دو محصول دانش‌بنیان در مرحله تجاری‌سازی دارد. تولید ژل آزاد و بخور اکالیپتوس(اوکال آزاد) را در پیشگیری از این ویروس منحوس کرونا در دانشگاه مؤثر بوده است.

قاسمی پیربلوطی دارای مرتبه استاد پایه ۲۲ و مدرک پسادکتری گیاهان دارویی و معطر، دانشگاه ایالتی ماساچوست آمریکا،۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ بوده و مدرک دکتری تخصصی اگرواکولوژی در سال ۱۳۸۶ از دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات اخذ کرده است.

انتهای پیام/

1. Total citation

2. H-index

3. Coauthorship-adjusted H-index

4. Total citation to single authored papers

5. Total citation to single+first authored papers

6. Total citation to single+first+last authored papers

مورد ارزیابی و انتخاب شده‌اند.

این پژوهشگر توانمند دارای بیش از 117 مقاله در

موضوعات پزشکی ومولکولی زیستی Med cinal and Biomolecular  Chemistry در سال های 2006 تا 2020 می باشد که توانسته است رتبه 1571 از 80629 را کسب کند.وی بیش از 19ثبت واختراع در کارنامه علمی خود دارد

علایق  تحقیقاتی وی در زمینه گیاهان دارویی معطر ، اهلی کردن ، کشت ارگانیک، فرآوری وفیتوشیمی گیاهان دارویی، اتنوبوتانی و اتنوفار ماکولوژی می باشد

استاد تمام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در سال جاری با شیوع بیماری کرونا اقدامات موثری در تولید محصولات ضدعفونی کننده از جمله هفت عنوان اختراع و2 عنوان ثبت علمی و 2 محصول دانش بنیان در مرحله تجاری سازی دارد

تولید ژل آزاد و بخور اوکالیپتوس (اوکال آزاد) را در پیشگیری از این ویروس منحوس کرونا در دانشگاه موثر بوده است.

قاسمی پیر بلوطی دارای مرتبه استاد پایه 22و مدرک پسا دکتری گیاهان دارویی ومعطر، دانشگاه ایالتی ماسوچوست آمریکا،2012تا 2013 می باشد وی مدرک دکتری تخصصی اگرواکولوژی در سال 1386 از دانشگاه آزاد اسلامی علوم وتحقیقات اخذ کرده است/انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1081058 برچسب‌ها عبدالله قاسمی پیربلوطی دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس گیاهان دارویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرونا کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی

رییس دانشگاه تهران با صدور احکامی همسر رییس جمهور و معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور را به عنوان عضو هیات اجرایی جذب دانشکده خانواده این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش مهر، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد. محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با مأموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی